Romantisch zeilen met Business Yachtclub Barcelona

Barcelona Business Yachtclub

Romantiek en Barcelona gaan hand in hand. Als je op zoek bent naar een idyllisch soort romance, erover denkt een aanzoek te doen, of gewoon heerlijk wil genieten van met jouw grote liefde…

Business Yachtclub biedt €20 korting voor klanten van Oh-Barcelona.com
€20
meer informatie

Denk je aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen moet u een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare kortingen in Barcelona

Stel je eens voor om weg te varen met de liefde van je leven, en je partner mee te nemen naar een van de meest romantische omgevingen die je maar in Barcelona kunt vinden, een unieke ervaring die jullie samen nooit meer zullen vergeten; geniet van een romantische zonsondergang terwijl je vaart op een van de magnifieke yachten van Business Yachtclub en van een fles cava geniet met bloemen erbij.

romantisch zeilen Zeilboot

Dit alles met de Mediterraanse Zee en zijn pakkende kustlijn als verbluffende achtergrond. Een plek waar je een adembenemend uitzicht hebt op een van de meest indrukwekkende steden ter wereld, terwijl er romantische muziek op de achtergrond klinkt.
Business Yachtclub Barcelona is de eerste en best gevestigde bootclub van Barcelona en ze varen rond het prachtige Marina Port Vell. Business Yachtclub biedt een verscheidenheid aan vaaractiviteiten en ze zijn gespecialiseerd in Romantische en onvergetelijke zeiltripjes voor twee.

Romantisch Zeilen Romantisch Zeilen Romantisch Zeilen

 

clockOpeningstijden

18:00 – 20:00 uur

Dagelijks van mei tot september, voor de rest van het jaar op verzoek

clockTalen


Spaans, Engels, Duits, Italiaans en Catalaans

euroPrijzen

 

Romantisch zeilen voor € 340 per koppel

homeAdres

Business Yachtclub ligt in de Marina Port Vell, naast het Palau de Mar waar het Geschiedenis Museum van Catalonië is. Het personeel van BYC zal je 15 minuten voordat de activiteit begint verwelkomen en je meenemen naar de zeilboten die in dok B liggen.

globeKaart

Klik hier voor de kaart

Hoe kom ik er

Metro: Barceloneta
Bus
: 20, 21, 36, D20, 59, 64, 91
Auto: Ronda Litoral, exit 22 (Barceloneta)

Opmerkingen

De prijzen zijn inclusief verzekering en uitrusting. De romantische zeiltocht voor twee is inclusief een fles cava en een hoop bloemen.De klanten krijgen veiligheidsinstructies voor de activiteit begint en krijgen ook uitleg over het gebruik van de uitrusting.Het is aan te raden om schoenen met witte zolen te dragen, zonnebrand crème mee te nemen, een windjack en een fototoestel.

Hoe te boeken met Oh-Barcelona
€20

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met Business Yachtclub

Website
Telefoon:
(+34) 610 766 511
Mobiel: info@business-yachtclub.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here